• Op werkdagen - voor 21.00 uur besteld - direct verzonden! Op werkdagen - voor 21.00 uur besteld - direct verzonden!
 • Gratis verzending vanaf €15,- Gratis verzending vanaf €15,-
 • Veilig bestellen Veilig bestellen
9

"Goede info van het product. Snelle levertijd."

€ 0,00

Filter Logic Koelkast Verfrisser / Ontgeurder DeoTech FFL-201

FFL-201

Op voorraad

 • € 9,95 per stuk
 • Koop 2 voor € 9,50 per stuk en bespaar 5%
 • Koop 3 voor € 8,95 per stuk en bespaar 11%
Totaal voor 1x: inclusief btw
€ 9,95
 • Gratis verzending vanaf € 15,-
 • Gratis retourneren
 • Op werkdagen voor 21.00u besteld, morgen in huis

AllSpares®, ons voordelige huismerk!

Kwaliteitsproducten voor uw koffiemachine en afzuigkap voor een voordelige prijs.

Bekijk alles van AllSpares®

9

"Goede info van het product. Snelle levertijd."

Daarom kiest u voor

Waterfilterwinkel
 • Op werkdagen - voor 21.00 uur besteld - direct verzonden! Op werkdagen - voor 21.00 uur besteld - direct verzonden!
 • Gratis verzending vanaf €15,- Gratis verzending vanaf €15,-
 • Veilig bestellen Veilig bestellen

Productomschrijving:

Filter Logic Koelkast Verfrisser / Ontgeurder FFL-201

FFL201 - FilterLogic DeoTech koelkast ontgeurder.

De FFL-201 is voorzien van DeoTech-koolstofbloktechnologie en is onze nieuwste toevoeging aan onze lijn reserveonderdelen en accessoires voor koelkasten. Veel van de andere ontgeurders die momenteel beschikbaar zijn, zijn gevuld met natriumbicarbonaat - bakpoeder. Deze zijn zelden erg effectief omdat ontgeurders de benodigde luchtstroom niet 'door' krijgen en de neiging hebben om te 'klonteren' met het vochtgehalte.

Wat verwijdert DeoTech?

Actieve kool is ontworpen om alle organische moleculen die geur veroorzaken te verwijderen - kaas, vis, knoflook, rauw vlees. In wezen worden geuren afgeleid door stromende lucht die deze verschillende 'moleculen' oppikt. Koelkasten laten intern veel lucht circuleren om koel te blijven, een noodzaak voor hen om te functioneren, maar ook de ideale omgeving voor een brede combinatie van organische moleculen om te worden opgeraapt en fijngestampt, waardoor mogelijk onaangename geuren ontstaan.

Hoe werkt het?

Actieve kool is het standaardmedium dat wordt gebruikt voor waterfiltratie - de specialiteit Filter Logic. Het wordt ook veel gebruikt in luchtfiltratie in airconditioningsystemen. Het werkt met behulp van 'miljoenen' kleine spleten in het oppervlak die organische modules binnen de media 'vangen'. DeoTech-blokken worden niet alleen gemaakt van actieve kool, maar de kern met vrije doorstroming, met honderden 'honingraatachtige' structuren, laat de lucht vrijer passeren over een hoger percentage van de media - meer koolstof vrijmaken, dus meer van de kloven en de filtratieprestaties aanzienlijk verbeteren.

Hoe lang blijft dat zo?
DeoTech-blokken zijn ook speciaal ontworpen om vocht- en waterbestendig te zijn, wat betekent dat ze niet kapot gaan of verslechteren in uw koelkast - en zorgen voor zes maanden van voortdurend, betrouwbaar gebruik!

Als ik dit gewoon op een plank zet, hoe weet ik dan dat het werkt?

De beste locatie voor uw DeoTech-blok is de bovenste plank van uw koelkast. In een koelkast heb je een kleine ventilator die de lucht circuleert, in wezen koude lucht naar de bovenkant duwt en deze door de bodem naar buiten trekt. Aangezien koude lucht zinkt en hete lucht stijgt, geeft deze stroom de meest 'even' verdeling van warmte binnen het algemene koelgedeelte. Als u uw DeoTech-blok op de bovenste plank plaatst, betekent dit dat het in de buurt van een constante bron van luchtstroming zal zijn. Zolang het blok in het juiste gebied wordt geplaatst, zal de uitvoering binnen een of twee uur van de installatie merkbaar zijn.

Geschikt voor alle koelkasten.
Filter Logic Koelkast Verfrisser / Ontgeurder DeoTech FFL-201

Specificaties:

EAN 5060511220187
Merk Filter Logic
Sluiten