• Op werkdagen - voor 17.00 uur besteld - direct verzonden! Op werkdagen - voor 17.00 uur besteld - direct verzonden!
  • Gratis verzending vanaf €30,- Gratis verzending vanaf €30,-
  • Veilig bestellen Veilig bestellen
8 ,9

"Super snelle levering "

€ 0,00

BETAALMOGELIJKHEDEN

 

Bij de waterfilterwinkel.com kun je veilig online betalen. Wij werken samen met de payment provider MultiSafePay. Zij zorgen voor een veilige afhandeling van de online betalingen. Je ontvangt per email een bevestiging van je bestelling, nadat de betaling is afgerond.

Wij accepteren de volgende betaalmethoden: iDeal - Bankoverschrijving - Betaal na Ontvangst - PayPal - Credit Card - MisterCash

 

iDEAL - Dit is de snelste betaalwijze. U rekent online direct na de bestelprocedure af in uw vertrouwde Internet betaalomgeving. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, Rabobank, ASN Bank, ING, SNS Bank, Regio Bank, Friesland Bank, Triodos Bank of Knab, dan kunt u direct met iDeal betalen (alleen voor Nederland).

 

Bankoverschrijving - Bij een bankoverboeking betaalt u het bedrag vooruit via een reguliere bankoverschrijving. U ontvangt dan van onze payment provider MultiSafePay een email met hierin alle benodigde gegevens om de bankoverboeking correct te laten plaatsvinden. Zo gauw wij de betaling ontvangen hebben, zullen we uw bestelling versturen.

 

PayPal - Met PayPal kunt u uw aankopen gemakkelijk, snel en veilig betalen.
 

 
Klarna - Wilt u pas betalen na ontvangst van de bestelling? Dat kan via onze payment provider Klarna. Achteraf betalen is eenvoudig en veilig. Kiest u voor Klarna, dan kunt u uw bestelling eerst inspecteren, voordat u betaald.

Klarna hanteert een maximaal orderbedrag van €1500 en een minimum bedrag van € 25. 

Bij de eerste bestelling zal Klarna de kredietwaardigheid van de klant controleren. Dit doen zij door te kijken of er sprake is van een BKR notering. Er wordt gekeken of er al eerdere bestellingen met Klarna hebben plaatsgevonden. Wanneer dit het geval is, wordt er gekeken of de acceptgiro op tijd is betaald. Als laatste controleren zij uw postcode en huisnummer, zo kunnen ze zien of er vanuit het adres bestellingen zijn geplaatst.

Wanneer er wordt gekozen voor Klarna bij betaalmethode, dan zal de factuur samen met de producten geleverd worden. De factuur dient binnen twee weken te worden betaald. Het is mogelijk om de factuur in delen te betalen.

Heeft u vragen over uw Klarna account, terugbetaling of over de factuur? Dan kunt u contact opnemen met de klantenservice van Klarna via 020 80 82 852.
Bereikbaar van maandag t/m vrijdag tusssen 08:00 - 17:00.
 

Creditcard - De credit card staat voor een gemakkelijke en veilige manier van online betalen. Wij accepteren VISA en MasterCard creditcards.

 

Mister Cash - Klanten uit Belgie die bankieren bij één van de volgende banken kunnen met de betaalmethode Mister Cash online aankopen doen met hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd. De volgende banken ondersteunen Mister Cash: Dexia, KBC, Fortis, CBC, ING, AXA Bank, FINTRO en VDK Spaarbank. (alleen voor Belgie)

 

  

 

Sluiten